Μείωση ειδικού τέλους αντίρρησης για δασικούς χάρτες
6 Φεβρουαρίου 2017
Ενημερωτική εκδήλωση της Περιφέρειας για το ΠΑΑ
10 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς για να εκθέσουν τα ελαιοκομικά τους προϊόντα μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 15/2/2017 συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση συμμετοχής

Το Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στην Ελλάδα με στόχο την προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού ελαιολάδου, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των επιτραπέζιων ελιών στο καταναλωτικό, στο εμπορικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.

Οι παραγωγοί και οι συνεταιρισμοί που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (108 τ.μ.), το οποίο στηρίζεται οργανωτικά και οικονομικά από την Περιφέρεια. Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €100 (το ΦΠΑ περιλαμβάνεται).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με  το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594)